• Professor Nino, Malungos
    Professor Nino underviser børn i Dansekapellet, Kbh NV

Nino er født i Brasilien og har kendt til Capoeira, siden han var lille. Han havde sin første Capoeira træning, da han var omkring 8-9 år, men begyndte først at dyrke capoeira for alvor i 2002 hos Capoeira Senzala i Køge .

Capoeira betyder mange ting for Nino, da han mener, at man kan relatere til alt i Capoeira. De vigtigste ting er, at man kan udtrykke sig igennem den, have det sjovt og alligevel kunne lære at forsvare sig selv, samt de rigtig gode venner man får.

Nino startede med at undervise i 2007, hvor han åbnede den første Capoeira skole i Ringsted. Her startede han med at undervise både børn og voksne. Siden 2010 er han begyndt at lave projekter/undervisning for børn i SFO, skoler og børnehaver og har i de prøvet at udvikle en pædagogisk måde at kunne undervises børn allerede fra 3 år alderen. En metode, hvor de på en sjov og konstruktiv måde bliver udfordret i balance, kondition og musik. Nino underviser børnehold i Dansekapellet, København NV hver tirsdag og torsdag.

Det meste karakteristiske ved Nino’s timer er energi og stemning. Han går meget op i at eleverne hele tiden gennemgr en personligt udvikling.

2002 begyndte at dyrke Capoeira i Køge hos grupo Senzala.
2003 Døbt af en af de største malandro i Capoeira Mestre Leoboldina.
2004 Første udviklingsrejse til Rio de janeiro (3 måneder) for at besøge sin første mester, Mestre Pexinho. Her deltog han i en af de store capoeira event i arraial do cabo.
2005 – 2006 anden udviklingsrejse til Bahia og Rio de Janeiro (10 måneder)
2007 Modtog det blå bælte (instruktør ), deltog i 20 års jubilæum i Senzala i Europa. Åbnede den første Capoeira skole i Ringsted.
2008 Udviklingsrejse til Rio de Janeiro (6 måneder) og blev elev af Contra-Mestre Sagui.
2009 Skiftede fra Senzala til Malungos
2011 Modtog det grønne bælte (professor) af Grupo Capoeira Malungos

Siden 2003 har Nino rejst Europa rundt til de diverse workshops.

2010 – 2012 Undervist i Asyl center Røde Kors, Fængsel Horserød
2011 Show i Tivoli for Faxe-kondi
2005 og 2012 Roskilde festival
2012 og 2013 Show til Københavns Karneval

I dagligdagen arbejder Nino som livredder for Team Bade. Han er udannet sportmassør og akupunktør.


Nino (grøn t-shirt) vs. Ze Galinha