Instrutora Pantera
Capoeira Musikundervisning Instrutora Pantera

Instrutora Pantera underviser børnehold hver onsdag i Prøvehallen i Valby

Undervisningen er alsidig og der er plads til børn på alle niveauer. Der bliver undervist i akrobatik, spark, forsvar, samspil gennem capoeirabevægelser forbundet med leg, dansk og masser af udfordringer både sanseligt, motorisk og musisk.Holdoversigt: Capoeira træning og capoeira musik med Instrutora PanteraOnsdag
Capoeira træning for børn 7-12 år 17:00 – 18:00
Capoeira Musiktræning alle niveauer børn 7-12 år 18:00 – 18:30
*Musiktræning er en del af holdet hvis man ønsker det. Dog forventes det at børnene selv indkøber instrumenter til undervisningen
Instrutora Pantera

Capoeira på alle niveauer
Det forventes ikke at man kan starte til capoeira og lære det hele på en eller to gange. Capoeira er sjovt, men også en kampsport, hvor børnene skal lære, at spark og forsvar er vigtigt at kunne kontrollere. Derfor lægges der i undervisningen stor vægt på samspil, motorik og bevægelse, der lærer børnene at kontrollere bevægelserne og mærke samspillet med deres kammerater. Og passe godt på hinanden.

Akrobatik er et helt naturligt element i capoeira spillet og børnene lærer alt lige fra de basale håndstandsøvelser til de mere avancerede spark, hvori akrobatikken indgår. Der trænes både uden -og indenfor, hvilket giver børne en god forståelse af, hvad der er sjovt at lave på asfalt til et show eller opvisning og hvad der er godt at træne indendørs.

Capoeira musik er også for børn
Børn elsker musik og rytmer og ikke mindst i capoeira er dette et hovedelement, som ikke kun læres ved at lytte og synge med. Musikundervisning indgår som et aktivt element i undervisningen og capoeiraeleverne deltager selv og lærer at spille på de traditionelle musikinstrumenter såsom Berimbau, Pandeiro, Atabaque og agógó.

De bliver indført i capoeiras historie, hvor de lærer om instrumenternes oprindelse og hvad de hedder på brasiliansk. Sang og rytmer af varieret art og oprindelse indgår som en stor del af capoeira og derfor er det også en stor del af undervisningen og en del af det de enkelte elever forventes at tage del i. For at forstå capoeira og lære denne smukke kunst, skal man også lære om musikken.

Kontakt Instrutora Pantera på mobil 20834070 hvis du gerne vil vide mere eller tilmelde dig onsdagsholdet.

Du kan også gå direkte til vores indmeldelse her.