• Jiló
  • Jiló
  • Jiló
  • Jiló
  • Jiló
  • Jiló

Contra Mestre Jiló – Sergio Luiz Mendes Pereira blev født i Rio de Janeiro i 1981.
Jiló blev introduceret for capoeira i en ganske ung alder. Hans drøm var at rejse ud i verden og få mulighed for at leve af, videreudvikle og formidle capoeiraen til andre. Jiló har mere end tyve års erfaring og han er gradueret “Contra Mestre” -et trin før man bliver Mestre de Capoeira.

“Somos mais do que mil, somos um”

Contra Mestre Jiló har en stor undervisningserfaring, han rejser meget i og omkring Europa, hvor han bliver inviteret til events for at undervise. Han har undervist i rigtig mange år både voksne, teens og børn både i Danmark og udlandet. Jiló kom til Danmark i 2001, da han var 19 år gammel, hvor han i første omgang bosatte sig i Odense indtil 2007. Her fra den fynske storby opbyggede han en helt særlig og en succesfuld capoeiragruppe, som han stadig underviser. Siden 2007 flyttede Jiló til Århus, hvor han også her startede med at opbygge en god capoeiragruppe og delte sin lidenskab med Århusianerne. Grupperne i Odense og Århus fungerer stadig godt og eleverne besøger jævnligt hinanden også i København.

Idag bor og arbejder han i København og underviser voksne på Vesterbro i de fantastiske lokaler i AFUK. Holdet har altid plads til flere og der er ikke en fast sæsonstart. Derfor er det altid muligt at komme forbi og prøve at træne med og hilse på Jiló og eleverne.

Kom og træn med Contra Mestre Jiló og elever

Kunne du tænke dig at prøve at træne capoeira i København og har du enten prøvet det før eller aldrig nogensinde? Så kom til en gratis prøvetime hos Contra Mestre Jiló! Alle er velkomne – uanset niveau. Undervisningen tilpasses grundigt den enkelte elevs niveau og der er plads til alle uanset, om man har prøvet capoeira før eller ej.

Læs mere om hold og undervisning her.

Kontakt:

Mobil: 42948559
Email: jilomalungo@hotmail.com
website: Malungos.dk/jiló
Facebook: Jilo Malungo

Capoeira 10 Meia Lua Inteira Hamburg 2017.
I roda: Contra mestre Jilo e Professor Gugu.


Capoeira 10 Mestre Joel. Celebration of 20 years Meia Lua Inteira Hamburg.

Contra Mestre Jiló er en meget dygtig og eftertragtet capoeirista, som både inviteres til capoeira events rundt om i Danmark og rundt omkring i Europa.
Kunne du tænke dig at komme til hans træning er du altid meget velkommen til at kontakte ham direkte:


Mobil: 42948559
Email: jilomalungo@hotmail.com
website: Malungos.dk/jiló
Facebook: Jilo Malungo

Capoeira Meeting Mulher na Roda 2022
Contra Mestre Jilo ved Mulher na Roda
Roda Capoeira Meeting 2018
Roda spil mellem Contra Mestre Jilo og Mestre Chao , Copenhagen 2019