Capoeira træning i København for voksne foregår hos Malungos i København NV og Vesterbro ledes af Mestre Dino, Contra Mestre Jiló og Professor Nino. Nedenfor får du her en beskrivelse af holdende, sammensætningen og oplysninger om, hvor der undervises. Capoeira træning  i København er for både voksne, børn og børn og forældre hold.

MESTRE DINO

I København NV underviser Mestre Dino voksenhold for begyndere og øvede. Undervisningen foregår i det flotte Dansekappel lige over Grundtvigskirken hver tirsdag og hver torsdag. Undervisningen består primært af øvelser og sekvenser tilpasset de enkelte elevers niveau. Hver træning indeholder i varieret form og rækkefølge elementer fra capoeira sekvenser, musik og historie.
Mestre Dino underviser både voksenhold i Dansekapellet lige overfor Grundtvigskirken.

Dansekapellet ligger i København NV, nærmere bestemt Bispebjerg og er forholdsvis nemt at finde vej til. Find vej til
Dansekapellet

 

Hold

Voksne/Adult classes Mestre Dino Dansekapellet
Dag Tid Sted Underviser
Tirsdag/Tuesday 19:00 – 21:00 Dansekapellet Mestre Dino
Torsdag*/Thursday 18:00 – 20:00 Dansekapellet Mestre Dino

In English:
Mestre Dino is giving Capoeira classes  in the beautiful Dansekapellet, please look above for his time schedule. The class has focus on both the physical as well as the musical part. The students get to practice both instruments, singing and learning about capoeira history and culture. If you wish to read more about Mestre Dinos history and capoeira profile, please go to this page:
Mestre Dinos historie og capoeiraprofil

 

“It is a fun and diverse way to meet new friends and learn about afro-brazilian culture and history”. 
Capoeira Malungos København, Vesterbro med Contra Mestre Jiló

Kom og træn med Contra Mestre Jiló og hans elever på Vesterbro i København. Træningen er tilpasset den enkelte elevs niveau og du er altid velkommen til en gratis prøvetime.

Mandag, onsdag og fredag underviser Contra Mestre Jiló på Vesterbro i AFUK.  Der er primært fokus på den fysiske del af capoeiratræningen, spillet, teknik og detaljer i roda’en om mandagen og onsdagen. Fredagen fokuseres for det meste på musikken. Her arbejdes der grundigt med de smukke instrumenter såsom berimbau, atabaque og pandeiro.  Samtidig introduceres eleverne for sang og det at kunne lære et nyt sprog i samspil med at øve capoeiramusik, ofte i kombination med det fysiske spil. Træningen indledes altid med en grundig opvarmning og dernæst trænes der med fokus på sekvenser med forsvar og spark. Den enkelte elev får mulighed for at træne på det niveau, der passer til træningen, så alle kan være med.Kontaktoplysninger til Contra Mestre Jiló:
Telefon: 42948559 – kan kontaktes på WhatsApp

Læs mere om Contra Mestre Jilós undervisning

In English:
Contra Mestre Jiló is givning capoeira classes in Copenhagen, Vesterbro every Monday, Wednesday and Friday from 18:00 – 20:00. During mondays and wednesdays classes the focus is primarily on the physical part of capoeira, the training in the roda, the tecnique and details in movements and sequences. On Fridays the training dives into the magic and amazing art of capoeiramusic. All students are introduced to the capoeira instruments such as berimbau, atabaque, pandeiro and so on. Depending on their level each student will be able to join, learn and have fun at these classes to. All physical trainings are always introduced with a thorough warm up and streching session followed by sequences with kicks, defence, attack and techniques.

Contact Contra Mestre Jiló directly:
Mobile: 42948559 – also on WhatsApp
Capoeira træning i København NV for børn med Professor Nino

I Dansekapellet København NV underviser Prof. Nino børneholdene. Undervisningen er skræddersyet til børnenes alder og niveau. Vores børnehold starter i alderen 2 år og fortsætter helt op til teens.

Roskilde træning

Hvordan foregår capoeirateræning for børn?

Det er capoeriaundervisning i ægte børnehøjde med masser af musik, sang, spil og bevægelse, der ikke kun lærer dem capoeira. Undervisningen understøtter deres motoriske udvikling, kropsforståelse og sociale forståelse i samrum med en masse andre glade børn.

De introduceres for capoeira igennem en bred vifte af farverige aspekter, der hver især lærer dem om capoeiras historie gennem fortællinger og sange, i sproget og kulturen, og ikke mindst igennem musikken og kamp-dansen.

Professor Nino_batizado2016

Gratis Prøvetime – find ud af om capoeira er noget for dig

Find ud af om capoeira er noget for dig. Kom ud og prøv en gratis prøvetime hos Malungos. Tilmelding er ikke nødvendig. Bare mød op med træningstøj, evt. indendørssko og en flaske vand. Alle vores

I capoeira undervisningen indgår altid:

  • Opvarmning
  • Strækøvelser
  • Ginga øvelser – hvor alle laver de samme bevægelser til musik
  • Træningen er opdelt i begynder (beginners) – mellem (intermediary) og øvet (graduado)
  • Roda – improviseret 1 til 1 capoeira spil i en cirkel med sang, klap og musik

Kom og besøg os på den dag, der passer dig bedst og det sted, der ligger i nærheden af dig. Oplev en fantastisk sjov og god træning.

Du er velkommen til at sende os en mail via denne kontaktformular, hvis du har spørgsmål.

Holdoversigt: Capoeira børne- og forældrehold i Dansekapellet Nordvest v. Professor Nino

 

Børnehold og børne-/forældrehold
Dag Tid Sted Underviser Alder
Tirsdag 16:30 – 17:00 Dansekapellet Prof. Nino 4-6 år
Tirsdag 17:00-17:45 Dansekapellet Prof. Nino 7-8 år
Tirsdag 17:45- 19:00 Dansekapellet Prof. Nino 9 år – teen og forældre 
Torsdag 17:00 – 17:45 Dansekapellet Prof. Nino Afventer næste sæson
Torsdag 17:45 – 19:00 Dansekapellet Prof. Nino Afventer næste sæson

Lokaler

Sted Adresse Kort
Dansekapellet Bispebjerg Torv 1, 24 København NV Se kort  
     

Pris

Kontingent for Ninos hold betales i denne sæson kontant på holdende. Man kan også betale for en hel sæson af gangen og få en med gratis.

Husk at skrive elevens navn og alder ned på indbetalingen.

Kontakt underviseren for betalingsoplysninger.

Hold Pris
Voksne 350 kr. pr. måned
Junior 250 kr.pr. måned
Børn 250 kr. pr. måned

Professor Ninos Historie og capoeiraprofil

 


“Gå til capoeira hos Malungos og lær ikke kun den smukke kampkunst men også at spille på de fascinerende instrumenter, der indgår i musikken – Berimbau – Gunga, Medio og Viola…”…

Berimbau og Caxixi

Læs mere om de andre capoeira træningssteder i København og undervisere her:Capoeira Valby med Contra Mestre Sagui
Mandag og onsdag underviser Contra Mestre Sagui i Valby.

Læs mere om Contra Mestre Saguis træningCapoeira Malungos med Professor Maluco
Kontakt Professor Maluco for undervsning for voksne.

Læs mere om Malucos træning