Capoeira Vesterbro undervisningen er for voksne og henvender sig til alle niveauer. Der trænes i de gode lokaler i AFUK på Vesterbro ved Contra Mestre Jiló, som er født og opvokset i Brasilien og er elev af Mestre Amendoim.

Mandag, onsdag og fredag Undervisningen starter kl. 17:30-19:00 og fra kl. 19:00-20:00 er der musikundervisning. Selve capoeiratræningen tilpasses den enkelte elevs niveau og alle er velkommen uanset om det er første gang, som nybegynder eller du har prøvet det før. Der er fokus på at lære grundbevægelserne i forsvar og spark, hvori samspil med andre er en stor del. Hver undervisning afsluttes med en traditionel roda, hvor der lægges vægt på at anvende de øvelser, der er vist i undervisningen.

Capoeira musikusikundervisning
I musikundervisningen indgår de traditionelle musikinstrumenter, anvendes såsom såsom Berimbau, Atabaque, Pandeiro, Agógó mv. Der lægges vægt på at lære basis forståelse for det enkelte instrument, rytmer og samspil. Al undervisning tilpasses elevens niveau og deres tages hensyn til nybegyndere, såvel som øvede.

Vil du vide mere om de enkelte instrumenter, deres oprindelse og funktion, kan du gå til vores artikel om musikinstrumenter og capoeiras historie her.

Tirsdag og torsdag er der capoeiraundervisning for teenagere (10-13 år) på Østerbro i Idrætshuset. Se tider og sal nedenfor.

Er du interesseret i at høre mere om undervisningen, så kontakt Contra Mestre Jiló direkte 42948559

Voksne
DagTidStedUnderviser
Mandag17:30 – 19:30AFUKContra Mestre Jiló
Onsdag17:30 – 19:30AFUKContra Mestre Jiló
Fredag17:30 – 19:30AFUKContra Mestre Jiló
Alle er velkomne til en gratis prøvetime – tilmelding ikke nødvendig
Contra mestre Jilo e Alunos

Træn capoeira på Vesterbro og kom og vær en del af os – træningen er sjov, lærerig og der er garanti for sved på panden. Undervisningen tilpasses dit niveau, uanset om du er nybegynder og aldrig har prøvet capoeira før eller du er mere erfaren. I undervisningen indgår ligeledes musik og sang, hvilket er den perfekte afslutning på en god træning.

Kontakt: Contra Mestre Jilo mobil: 42948559

Voksenhold adresse: AFUK, Enghavevej 82, Kbh V.
Find os på Facebook

Find vej til AFUK med GOOGLE MAPS