Capoeira Vesterbro undervisningen er for voksne og henvender sig til alle niveauer. Der trænes i de gode lokaler i AFUK på Vesterbro ved Contra Mestre Jiló, som er født og opvokset i Brasilien og er elev af Mestre Amendoim.

Undervisningen foregår:
Mandag, onsdag og fredag, hvor der både er capoeiratræning med mobilitet, forsvar og angrebsteknik samt musikundervisning. Selve capoeiratræningen tilpasses den enkelte elevs niveau og alle er velkommen uanset om det er første gang, som nybegynder eller du har prøvet det før. Der er fokus på at lære grundbevægelserne i forsvar og spark, hvori samspil med andre er en stor del. Hver undervisning afsluttes med en traditionel roda, hvor der lægges vægt på at anvende de øvelser, der er vist i undervisningen.

Capoeira musikusikundervisning
I musikundervisningen indgår de traditionelle musikinstrumenter, anvendes såsom såsom Berimbau, Atabaque, Pandeiro, Agógó mv. Der lægges vægt på at lære basis forståelse for det enkelte instrument, rytmer og samspil. Al undervisning tilpasses elevens niveau og deres tages hensyn til nybegyndere, såvel som øvede.

Vil du vide mere om de enkelte instrumenter, deres oprindelse og funktion, kan du gå til vores artikel om musikinstrumenter og capoeiras historie her.


“Somos mais do que mil, somos um”


Er du interesseret i at høre mere om undervisningen eller vil du gerne komme til en prøvetime, så kontakt Contra Mestre Jiló direkte 42 94 85 59

Du kan også læse mere om Contra Mestre Jiló og hans capoeirahistorie her.

Voksne
DagTidStedUnderviser
Mandag18:00 – 20:00AFUKContra Mestre Jiló
Onsdag18:00 – 20:00AFUKContra Mestre Jiló
Fredag18:00 – 20:00AFUKContra Mestre Jiló
Alle er velkomne til en gratis prøvetime – tilmelding ikke nødvendig
Contra mestre Jilo e Alunos

Træn capoeira på Vesterbro og kom og vær en del af os – træningen er sjov, lærerig og der er garanti for sved på panden. Undervisningen tilpasses dit niveau, uanset om du er nybegynder og aldrig har prøvet capoeira før eller du er mere erfaren. I undervisningen indgår ligeledes musik og sang, hvilket er den perfekte afslutning på en god træning.

Kontakt: Contra Mestre Jilo mobil: 42948559

Voksenhold adresse: AFUK, Enghavevej 82, Kbh V.
Find os på Facebook

Find vej til AFUK med GOOGLE MAPS
:Capoeira København V – KOM MED OG VÆR EN DEL AF OS!!!

Capoeira Vesterbro med underviser Contra Mestre Jiló.
“Somos mais do que mil, somos um”
Contra Mestre Jiló kommer oprindeligt fra Brasilien, men bor og arbejder idag i København. Læs mere om hans historie og passion for capoeira nedenfor.

Contra Mestre Jiló kommer oprindeligt fra Brasilien, men bor og arbejder idag i København. Læs mere om hans historie og passion for capoeira nedenfor.

Sergio Luiz Mendes Pereira (Contra Mestre Jiló) blev født i Rio de Janeiro i 1981.
Jiló blev introduceret for capoeira i en ganske ung alder. Hans drøm var at rejse ud i verden og få mulighed for at leve af, videreudvikle og formidle capoeiraen til andre. Jiló har mere end tyve års erfaring og han er gradueret “contra mestre” (et trin før man bliver mestre).

Jiló har en stor undervisningserfaring, og han er vant til at undervise børn og unge – også i Danmark. Jiló kom til Danmark i 2001, da han var 19 år gammel. Han boede i Odense indtil 2007, hvor han byggede en succesfuld capoeiragruppe, som han stadig underviser. I 2007 flyttede Jiló til Århus, sidenhen Paris og idag bor, underviser og arbejder han i København. Han underviser fortsat i gruppen i Århus og i Odense og holder fast i de rødder og det fundament han i sin tid etablerede, da han startede op i Danmark.


“Somos mais do que mil, somos um”