Capoeira Vesterbro undervisningen er for voksne alle niveauer og foregår på Vesterbro ved Contra Mestre Jiló. Han er født og opvokset i Brasilien og er elev af Mestre Amendoim.

Tirsdag og torsdag foregår undervisningen på Afuk, Enghavevej 82, Kbh V. Undervisningen starter kl. 17:30-19:00 og fra kl. 19:00-20:00 er der musikundervisning. I musikundervisningen indgår de traditionelle musikinstrumenter, der anvendes i Capoeira, såsom Berimbau, Atabaque, Pandeiro, Agógó mv. Vil du vide mere om de enkelte instrumenter, deres oprindelse og funktion, kan du gå til vores artikel om musikinstrumenter og capoeiras historie her.

Er du interesseret i at høre mere om undervisningen, så kontakt Contra Mestre Jiló direkte 42948559

Contra mestre Jilo e Alunos

Træn capoeira på Vesterbro og kom og vær en del af os – træningen er sjov, lærerig og der er garanti for sved på panden. Undervisningen tilpasses dit niveau, uanset om du er nybegynder og aldrig har prøvet capoeira før eller du er mere erfaren. I undervisningen indgår ligeledes musik og sang, hvilket er den perfekte afslutning på en god træning.

Kontakt Contra Mestre Jilo mobil: 42948559

Voksne
DagTidStedUnderviser
Tirsdag17:30 – 20:00AFUKContra Mestre Jiló
Torsdag17:30 – 20:00AFUKContra Mestre Jiló
Lørdag10:00 – 12:00AFUKContra Mestre Jiló

KOM MED OG VÆR EN DEL AF OS!!!

Capoeira Vesterbro med underviser Contra Mestre Jiló.
“Somos mais do que mil, somos um”
Contra Mestre Jiló kommer oprindeligt fra Brasilien, men bor og arbejder idag i København. Læs mere om hans historie og passion for capoeira nedenfor.

Contra Mestre Jiló kommer oprindeligt fra Brasilien, men bor og arbejder idag i København. Læs mere om hans historie og passion for capoeira nedenfor.

Sergio Luiz Mendes Pereira (Contra Mestre Jiló) blev født i Rio de Janeiro i 1981.
Jiló blev introduceret for capoeira i en ganske ung alder. Hans drøm var at rejse ud i verden og få mulighed for at leve af, videreudvikle og formidle capoeiraen til andre. Jiló har mere end tyve års erfaring og han er gradueret “contra mestre” (et trin før man bliver mestre).

Jiló har en stor undervisningserfaring, og han er vant til at undervise børn og unge – også i Danmark. Jiló kom til Danmark i 2001, da han var 19 år gammel. Han boede i Odense indtil 2007, hvor han byggede en succesfuld capoeiragruppe, som han stadig underviser. I 2007 flyttede Jiló til Århus, sidenhen Paris og idag bor, underviser og arbejder han i København. Han underviser fortsat i gruppen i Århus og i Odense og holder fast i de rødder og det fundament han i sin tid etablerede, da han startede op.


“Somos mais do que mil, somos um”