Sagui og Dino
Gratis prøvetime hos Grupo Capoeira Malungos

Kan du lide at bevæge din krop til rytmer, der giver energi og godt humør? Vores capoeira træning udfordrer balance, motorik og kondition i en god blanding, der holder dig i form både fysisk og mentalt.
Vi træner 2 gange om ugen og du kan finde vores grupper fordelt rundt i byen på Vesterbro, Nørrebro, Nordvest og i Valby. Du er altid velkommen forbi til en prøvetime og tag endelig en ven eller veninde med. Det er en god måde at komme igang på, hvis man er to på samme niveau. Vi har ikke en specifik sæsonstart, det er bare om at møde op.

Kom til en gratis prøvetime hos Grupo capoeira Malungos og find ud af, hvad det vil sige at træne capoeira.

I capoeira undervisningen indgår altid:

  • Opvarmning
  • Strækøvelser
  • Ginga øvelser-hvor alle laver de samme bevægelser til musik
  • Træningen er opdelt i begynder (beginners) – mellem (intermediary) og øvet (graduado)
  • Roda – improviseret 1 til 1 capoeira spil i en cirkel med sang, klap og musik

Vi underviser flere steder i Danmark, så find det sted der er nærmest dig og kom og besøg os. Du behøver ikke at tilmelde dig på forhånd – det koster intet at være med første gang. Vær med til en fantastisk sjov og god træning hos Grupo Capoeira Malungos.

Her kan du se en lille smagsprøve på, hvad du kan opleve med Capoeira hos Malungos:

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Grupo Capoeira Malungos, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Til gratis prøvetime anbefaler vi, at du medbringer løstsidende tøj, som du kan bevæge dig i, en drikke dunk og evt. indendørs sko.

Her finder du Grupo Capoeira Malungos:

København

Valby

Nørrebro

Odense og Aarhus

Vi glæder os til at møde dig!

DSC_0941-20