Capoeira træning på Nørrebro med Professor Maluco

I hjertet af Nørrebro kan du hver tirsdag og fredag komme i det bedste weekend mode med Professor Maluco. Hos Gaarbo Dansestudio, Struensegade 15A varmes der godt op med hotte capoeira vibes – musik, sang spil og garanti for den slags træning, der giver dig sved på panden og smil på læben.

Undervisningen starter tirsdag kl. 20:00 -22:00 og fredag starter den kl. 18:00 – 21:00 (musik og træning). Capoeiraundervisningen henvender sig til voksne på alle niveauer.

Adresse:

Gaardbo Dansestudio

Struensegade 15A, 2200 København N

Kontakt: Kristoffer Maluco Mobil: 29665069

Du skal lige gå ind igennem gården, ind i opgangen op helt op på 5. sal. Tag trapperne og få gang i pulsen eller stræk ud i elevatoren.

Maluco

Malucos capoeira historie

Professor Maluco startede i 2002 med at træne Capoeira og har siden da haft adskillige trænings- og studieophold i Brasilien samt til workshops rundt i Europa. Han har med denne tilgang en stor forståelse for brasiliansk kultur som bl.a. indbefatter Capoeira, Maculele, Samba etc. Professor Maluco har flere års erfaring med undervisning i Capoeira, og har siden 2009 haft egne elever.

Professor Maluco er en erfaren og meget dygtig capoeirista, der siden 2009 har undervist børn, teen – og voksenhold i Roskilde.

Træningerne er åbne for alle, der har lyst til at træne capoeira og uanset, om man er garvet eller nybegynder er alle velkomne.

Betaling for undervisning foregår kontakt eller med MobilePay og som en Drop in ordning, hvor der betales pr. gang.

For flere oplysninger om Professor Malucos fredagstræning læs her