Capoeira er for børn i alle aldre og bidrager i høj grad til barnets udvikling både motorisk og socialt. Hos Malungos kalder vi vores børnehold Malunguinhos – de små Malungos. Vi tilbyder capoeiratræning for børn fra 2 år og helt op til teenageårene indtil de er klar til junior og voksenhold. Her på denne side kan du læse mere om de forskellige hold, deres indhold og hvilke undervisere, der er tilknyttet de enkelte hold.

Capoeira for Børn hos Malungos

Hos Grupo Malungos kan du træne capoeira med dit barn helt ned fra 2-års alderen. Her blive barnet allerede klar til motorisk at udvikle sig i bevægelser og lader sig inspirere af musik og sang. Derfor er det en fantastisk mulighed for at udvikle dit barns motoriske sanser ved at starte til capoeiratræning for børn og forældre i en tidlig alder. Herved udvikler barnet sine sanser i samspil med dig som forælder og knytter sig desuden også til genkendeligheden ved underviserens sange, musik, rytmer og bevægelse.  Og en kæmpe bonus er de sociale relationer der dannes mellem både børn og forældre.

Capoeiratræning for børn og forældre er således en rigtig god start i livet på at udvikle sig med sit barn, lære og fælge hinanden og andre i takt med Capoeiraen smukke musik og bevægelser.

Capoeira træningstider for børn i Dansekapellet:

Børnehold og børne-/forældrehold TIRSDAG
Dag Tid Sted Underviser Alder
Tirsdag 16:30 – 17:00 Dansekapellet Prof. Nino 2-4 år
Tirsdag 17:00-17:45 Dansekapellet Prof. Nino 4-7 år
Tirsdag 18:00- 19:00 Dansekapellet Prof. Nino 8/teen hold

 Capoeira træning for børn og teens henvender sig til børn der er klar til at komme i god form, lære om afrobrasiliansk kultur, dyrke kampsort og have det sjovt med andre børn og teenagere i samme aldersgruppe. Hos Grupo Malungos capoeira tilbyder vi undervisning til denne gruppe på Østerbro i Idrætshuset ved Contra Mestre Jiló og i Dansekapellet, København NV ved Professor Nino.

Børne- og teens hold TORSDAG

Dag Tid Sted Underviser Alder
Torsdag 17:00-17:45 Dansekapellet Prof. Nino afventer næste sæson
Torsdag 17:00-19:00 Dansekapellet Prof. Nino afventer næste sæson
Torsdag 17:00-19:00 Idrætshuset Østerbro Contra Mestre Jiló 10-13 år

Capoeira træningstider for teens i Dansekapellet:

Teens fra 10 år
Dag Tid Sted Underviser
Tirsdag 18:00 – 19:00 Dansekapellet Prof. Nino

Capoeira for Børn med Professor Nino
En af vores dygtigste børnetrænere i Malungos er afgjort Professor Nino. En mere dedikeret, sjov og utrolig dygtig børnetræner skal man lede længe efter. Professor Nino har ansvar for vores 3 børnehold, der holder til i det smukke Dansekapel i Bispebjerg, København NV. Denne lille video er en smagsprøve på den enestående undervisning vores kære Malungos børn fra hver tirsdag eftermiddag. Læs mere om Professor Ninos baggrund og capoeira historie og se den fine præsentation:

Capoeiras historie og kultur i børnehøjde

Capoeira er meget mere end bevægelse, kampsport og flotte bælter. Det handler i høj grad også om en smuk kultur, der overleveres i grupperne fra Mester til elev. Hos Malungos formidler vi capoeiras historie gennem fortællinger og sange, i sproget og kulturen, og ikke mindst igennem musikken og kamp-dansen. Her kan du se et lille klip optaget til vores sidste børne-batizado, hvor Contra-mestre Dino stod for undervisning af de yngste Malungos børn.


Capoeira for børn og deres forældre
Træn capoeira med dit barn og vær med til at lægge fundamentet for en stærk motorik, balance, nysgerrighed og læring for dit barn. Capoeira styrker barnets udvikling helt ned til 2-års alderen, endda tidligere, så er du på barsel, tilbyder vi også mulighed for at komme igang med at træne igen sammen med dit barn og evt. din partner. Når barnet er lidt ældre, men alligevel ikke helt klar til at slippe mors eller fars hånd, men er fuld af spillopper, elsker musik og rytmik og at bevæge sig, er der mulighed for at træne og have det sjovt med sit barn på vores capoeira familiehold for børn og forældre.

Capoeira for børn med mor og far

Vil du vide mere eller tilmelde dig et af vores børnehold?
Kontakt:

CM Sagui: 27851310
Professor Nino: 41825488
Instrutora Pantera: 20834070
Formular til tilmelding til hold

Læs mere om vores familiehold og børnehold:

Capoeira for børn i Valby
Capoeira for børn i København NV
Capoeira for børn og forældre