Capoeira træning voksne 2023


Skrevet af d. 28. July, 2020

Kom og vær med til capoeira træning for voksne i København, Valby, Hillerød, Århus og Odense. Vi skyder en ny sæson i gang i august/september 2023 og glæder os til at møde nye såvel som gamle elever til timevis af god capoeira træning. Vores voksenhold starter op i Dansekapellet, København NV med Contra Mestre Dino, i AFUK, København V. med Contra Mestre Jilo, i Prøvehallen, 2500 Valby med Contra Mestre Sagui, i Hillerød med Professor Espantalho, i Århus med Bandido og i Århus med Monga.

Fordele ved Capoeira
Capoeira træning er sundt for både den fysiske styrke i kroppen, balance, mobilitet og i høj grad også musikalitet. Igennem disse gerneelementer udleves kunstarten som både kampsport og kampdans. Capoeira har mange navne, men det essentielle formål at skabe rum for krop, sind og fysisk udfoldelse, møde nye bekendtskaber og sammen dyrke sporten på tværs af alder, kulturel baggrund og om du er atlet eller nybegynder.
Capoeira har rødder i Afrika og derfor vil du opleve, især igennem musikken der spilles, at der indgår genkendelige elementer både i instrumenterne, der anvendes og i sangene der synges. Læs mere om capoeira musik her.

Træning for alle niveauer
Hos alle vores undervisere er du velkommen uanset, hvilket niveau du er på. Vi mødes og træner sammen, underviseren sørger for at tilpasse træningen den enkeltes niveau og specifikke behov. Afslutningsvis spilles en roda, hvori der indgår den traditionelle capoeira musik og sang og hvor man stiller sig i en rundkreds om de to elever, der kæmper i midten. Vil du vide mere om capoeiras historie og de traditioner vi opretholder i undervisningen, deres betydning og signifikans idag? – så læs mere her.

Her kan du træne capoeira med Capoeira Malungos:

Mestre Dino underviser i Dansekapellet, København NV og starter sit voksenhold i september. Du er altid velkommen til en gratis prøvetime.
Hans undervisning foregår:

Tirsdag fra 19-21
Torsdag fra 18-20


Contra Mestre Jilo underviser i AFUK, København V, hvor du altid er velkommen til en gratis prøvetime. Undervisning for voksenhold foregår på følgende dage:
Mandag: 18-20
Onsdag: 18-20
Fredag: 18-20

Contra Mestre Sagui underviser voksenhold i Valby – Prøvehallen på følgende tidspunkter:
Læs mere om Contra Mestre Sagui.

Mandag kl. 18:45-20:00

Professor Espantalho
underviser i Hillerød. Kontakt ham direkte for træningstider og sted.
Telefon: 20624345


Professor Maluco kontakt for træningstider og sted:
Telefon: 29665069