Capoeira træning voksne 2021


Skrevet af d. 28. July, 2020

Kom og vær til capoeira træning for voksne i København. Vi skyder en ny sæson i gang i skrivende stund og glæder os til at møde ny såvel som gamle elever til timevis af god capoeira træning. Vores voksenhold starter op I Dansekapellet med Contra Mestre Dino, i Gaarbodans med Professor Maluco og i Prøvehallen i Valby med Contra Mestre Sagui.

Fordele ved Capoeira
Capoeira træning er sundt for både den fysiske styrke i kroppen, balance, mobilitet og i høj grad også musikalitet. Igennem disse gerneelementer udleves kunstarten som både kampsport og kampdans. Capoeira har mange navne, men det essentielle formål at skabe rum for krop, sind og fysisk udfoldelse, møde nye bekendtskaber og sammen dyrke sporten på tværs af alder, kulturel baggrund og om du er atlet eller nybegynder.
Capoeira har rødder i Afrika og derfor vil du opleve, især igennem musikken der spilles, at der indgår genkendelige elementer både i instrumenterne, der anvendes og i sangene der synges. Læs mere om capoeira musik her.

Træning for alle niveauer
Hos alle vores undervisere er du velkommen uanset, hvilket niveau du er på. Vi mødes og træner sammen, underviseren sørger for at tilpasse træningen den enkeltes niveau og specifikke behov.Afslutningsvis spilles en roda, hvori der indgår den traditionelle capoeira musik og sang og hvor man stiller sig i en rundkreds om de to elever, der kæmper i midten. Vil du vide mere om capoeiras historie og de traditioner vi opretholder i undervisningen, deres betydning og signifikans idag? – så læs mere her.

Her kan du træne capoeira med Malungos:

Mestre Dino starter sit voksenhold i september, hvor du kan starte op med at komme til en gratis prøvetime tirsdag d.14.9.21 kl. 19:00. Hans undervisning foregår:
Tirsdag fra 19-21
Torsdag fra 17-19

For nærmere information se på facebook under Mestre Dino Malungos.

I Valby – Prøvehallen starter undervisningen i uge 33 på følgende tidspunkter:
Undervisningen varetages af Contra Mestre Sagui. Læs mere om Contra Mestre Sagui.

Mandag kl. 18:45-20:00
Onsdag kl. 18:45-20:00


På Nørrebro i Gaarbodans starter Professor Maluco sit voksenhold følgende dage og tider:

Tirsdag kl. 20:00-22:00
Torsdag kl. 17:00-19:00 (Guldbergsskolen, Nørrebro)
Fredag kl. 18:00-21:00