Capoeira Østerbro for teens ved Contra Mestre Jilo

Capoeira Østerbro starter nyt hold i foråret 2022. Er du i alderen 10-13 år? Og kan du lide akrobatik, musik og kampsport? Gå foråret og sommeren i møde med en ny aktivitet – nemlig capoeira! Kom til en gratis prøvetime i capoeira i Idrætshuset, Østerbro og tag gerne en ven med.

Nu har du mulighed for at træne capoeira med dine venner og veninder, din søster eller bror i Idrætshuset på Østerbro. Vi starter et nyt hold:

Tirsdag d.5. April 2022 kl.17:00-18:00.

DagHoldStedAlderUnderviser
TirsdagCapoeira for teensIdrætshuset Østerbro10-13 årContra Mestre Jiló
Torsdag Capoeira for teens Idrætshuset Østerbro10-13 år Contra Mestre Jiló
Alle er velkomne til en gratis prøvetime – tilmelding er ikke nødvendig


Hvad er capoeira?
Capoeira udøves af flere eller få og er en kampsport eller kunstart, hvori der indgår flotte og kraftfulde spark, forsvar bevægelser og akrobatik med håndstand, vejrmøller, salto og meget mere kombineret og udført meget stilrigt og flot. Du vil i undervisningen få masser af muligheder for at udvikle og dygtiggøre dig på de forskellige discipliner og på dit niveau. Mange af øvelserne vil du måske kunne gendkende fra andre sporsgrene som gymnastik og spring, dans eller forskellige kampsportsgrene.

Musik, sang og afrobrasiliansk kultur historie er også en del af undervisningen og fortællingen om capoeira. Instrumenterne såsom atabaque (tromme), berimbau, pandeiro, agógó og flere dele indgår som en del af undervisningen i nogen grad. Sangene synges på portugisisk og du vil med tiden lære ikke kun at gentage og synge med, men også få en bred forståelse for sproget og kulturen heri.🪘🤸🏼‍♀️🤸🏾‍♀️

Hvem kan starte og skal man have erfaring først?
Alle kan starte til capoeira og alle er velkomne, uanset om du har prøvet capoeira før eller er nybegynder. Undervisningen tilpasses altid den enkelte elevs niveau og der lægges vægt på at alle kan følge med og lære nyt uanset om man har trænet flere år eller det er første gang.

Har du spørgsmål til træningen, tilmelding eller andet så kontakt Contra Mestre Jiló, som gerne hjælper dig igang.

Ses vi?


Sted: Idrætshuset Østerbro, lokale 3Tid: 17:00-18:00
Hold: Capoeira for teens
Kontakt: CM Jiló +45 42 94 85 59
Jilo Capoeira Malungos


Contra Mestre Jiló underviser også capoeira på Vesterbro i AFUK mandag, onsdag og fredag. Læs mere om holdet på Vesterbro og læs mere om hans historie her.

Capoeira Østerbro ved Contra Mestre Jiló