Kom og træn capoeira i Aarhus med Malunos graduado Monga superviseret af Contra Mestre Jiló. Undervisningen foregår i centrum af Aarhus og og henvender sig til både børn, teens og voksne og til alle niveauer. Lær at arbejde med forsvars- og angrebsteknikker forklædt i smukke bevægelser, der styrker krop og sind. Samtidig får du med capoeiraundervisningen mulighed for at lære om den afrobrasilianske kultur, om Brasilien og ikke miinds sproget, som også er det vi synger på i træningerne. Alle er velkomne.

Capoeira styrker dine sanser

Capoeira træning styrker alle sanser i kroppen- vores motorik, vores balance, styrke og kernemuskulatur kommer igang ved alle træninger i samspil med smidighed, udholdenhed og æstetik. Alt dette i ét og samme samsurium løftet op af capoeira musik og sang akompagneret af særlige instrumenter der indgår i capoeiramusikken.


Vil du komme forbi til en prøvetime? Capoeira er for alle niveauer og vi tilbyder altid en gratis prøvetime. Tilmelding til prøvetime er ikke nødvendig.

CAPOEIRA VOKSENTRÆNING:

Vi træner mandag og onsdag i centrum af Århus og der er altid plads til nye elever. Derfor skal du endelig ikke tøve med at komme forbi en af dagene til en gratis prøvetime eller kontakte os og høre mere.

Her træner vi:

Mandag 19-21
Sted: Beboernes Hus
Sølystgade 30
8000 Århus C

Onsdag 18-20
Læssøegadeskole
Læssøegade 24
8000 Århus C

Kontakt os nedenfor hvis du vil vide mere eller mød op en af dagene – vi glæder os til at møde dig.

Kontingentindbetaling og information om underviserne

Kontaktoplysninger til underviserne:
email: malungosaarhus@gmail.com
Monga: 27279596

Indbetaling til undervisning foregår på denne konto:
Reg.: 1551
Kontonummer: 27019692

Er du i tvivl om betaling og træningstider og ferie? Kontakt din underviser og hør nærmere.

Capoeira Aarhus v. Conrtra Mestre Jiló